Esmorzar als Àngels | Torronada | Preparant la cursa 2007
Federacions | Clubs | Fabricants | Altres

Marxa Popular BTT Vilablareix 2012

Les inscripcions

De bon matí ja es va començar a veure moviment a les taules de inscripcions, i això era molt bona senyal. Finalment, 491 corredors es van incriure a la maxa, repartits en dos recorreguts, un de 23 km i l'altre de 33 km. Va ser tot un èxit de participació, superant amb escreix el regsitre de l'any anterior.

La sortida

Els dos circuits eren majoritàriament corriols, amb petits trams d'enllàs per pista més ample.

Avituallaments

I mentre els corredors començaven a pedelar, la organització ja tenia a punt dos banquets d'avituallament, on s'oferia aigua, refrescos, pastes i fruita, que va servir per recuperar forces.

Volta infantil

Els més petits de la casa també van tenir el seu recorrgetut. Un circuit de 3,5 km molt divertit.

A l'arribada

A l'arribada ja estava tot a punt per rebre els corredors. L'organització va preparar una botifarrada que tothom en va poder gaudir.

Els corredors van rebre, a banda de l'esmorzar, una bossa plena d'obsequis i productes dels diferents patroconadors i un buff commemoratiu d'aquesta edició de la marxa.

I els que van ser més afortunats es van poder endur un dels més de 175 regals o una de les 4 bicicletes que es van sortejar, en conjunt valorats en més de 7000€

La propina

I com no! Any rere any la organització ha intentat que els corredors disposin dels millors serveis que es puguin oferir dins d'un acte esportiu. Un any més el servei de massatges, va tornar a ser un èxit.

Els corredors també van disposar de servei de dutxes i de neteja bicicletes.

Agraïments

La colla BTT 3xHora, volem agrair la col.laboració d'amics, familiars, associacions, institucions, patrocinadors, col.laboradors i particulars en la organització d'aquesta cursa. També especialment als corredors per la vostra assistència i les vostres opinions. Sense tots vosaltres aquesta cursa no seria possible.